» Anpassa webbplatsen   » Kontakta oss
Snapsvisor
Sök   •   # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö   •                                       
Du är här: Hem » Drinkar » Boktips

Boktips

På denna sidan tipsar vi dig om böcker som kan vara till nytta oavsett om du skall ställa till fest, kalas eller kanske bara en enkel middagsbjudning. Vi har försökt få till en så komplett samling av böcker som möjligt för att just din tillställning skall bli lyckad. Tipsa oss gärna om ytterligare böcker, på vår kontakt-sida, om det är någon du saknar här.
Blanda egna shots
Blanda egna shots
Att hälla upp imponerande shots med elegant åtskilda lager är inte så svårt som man kan tro. Allt du behöver är ett välförsett barskåp, en s tadig hand och några vänner att dela nöjet med. Här finns 75 spännande recept som är enkla att följa och tips om tillbehör, ingredienser och roliga sällskapslekar.
Cocktailguide
Cocktailguide
Läcker samling av 200 moderna och klassiska drinkar, med tips om hur du får till cocktailen som proffsen!
Drinkar
Drinkar
De 210 populäraste drinkarna samt tips om redskap och metoder. Här finns också festliga alkoholfria drinkar plus bålar, varma drinkar och kaffedrinkar. Färgfoton.
Drinkar
Drinkar
Mer än 140 klassiska och moderna drinkar och cocktails.
Fest
Fest
Kocken Nigella Lawson, känd från tv, presenterar här en receptsamling på temat fest och kalas. Boken innehåller tvåhundrafemtio recept på smårätter, förrätter, huvudrätter, desserter och bakverk.
Fest & färge
Fest & färge
Oavsett om du ska fira en ny liten baby, en konfirmand, någon som fyller år, ett brudpar eller någon annan stor bemärkelsedag finner du all den inspiration du behöver i Fest och färger.
Fest utan stress
Fest utan stress
Boken vill vara en hjälp för den som vill ordna fest utan att bli panikslagen eller råka i tidsnöd. Fester på olika teman med många eller få gäster, körscheman dag-för-dag och steg-för-steg. Menyförslag, recept och drycker som passar till maten.
Fest!
Fest!
Bjud hem dina vänner på fest och servera läckra tilltugg, gott bröd, spännande wraps, smaskiga dippsåser, frestande sötsaker och festliga drinkar. Här finns lättlagade recept på allt du behöver både för den storslagna festen och den mindre bjudningen.
Klassiska drinkar
Klassiska drinkar
De flesta av drinkarna som presenteras här är riktiga klassiker som kan beställas i barer över hela världen, men här finns även en och annan spännande nyhet. Recepten är baserade på såväl rom, gin, vodka och whisky, som på vin och champagne. Lär dig blanda till dem själv och tänk på att drinkarna givetvis kan varieras så att de passar just din smak.
Vett & Etikett : Till Vardags Och Fest
Vett & Etikett : Till Vardags Och Fest
Vett och etikett är just nu aktuellare än någonsin. Och visst blir det mycket enklare om man vet vad som gäller i olika sammanhang. Det gäller gammal som ung.
Vit sprit
Vit sprit
En bok om vita spritsorter som Aquavit, vodka, gin, grappa, tequila och ljus rom. Om råvarorna, tillverkningsmetoderna och de olika spritsorternas historia. Recept på drinkar samt förslag på hur vit sprit kan användas i matlagningen som krydda. Även recept på tilltugg.