» Anpassa webbplatsen   » Kontakta oss
Snapsvisor
Sök   •   # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö   •                                       
Du är här: Hem » Drinkar » Tillbehör » Kolsyrade drycker » Fruktsoda

Fruktsoda

Fruktsodan är en av våra äldsta svenska läskedrycker. Idag har den förvandlats till en gammal klassiker jämte läskedrycker som Sockerdricka, Trocadero och Loranga. Fruktsodan som sådan är färglös och har en smak av citron och lime. På så sätt påminner den mycket om 7Up och Sprite vilka också ofta används som alternativ till den klassiska Fruktsodan.

Förr i tiden fanns Fruktsodan i de flesta bryggeriers sortiment men idag är den inte lika vanlig längre då liknande drycker har tagit över. Spendrups bryggeri har dock fortfarande läskedrycken kvar i sitt sortiment.

Fruktsoda är en ypperlig drinkingrediens på grund av den ganska neutrala och söta citronsmaken. Den förekommer kanske oftast i vodkadrinkar och gärna ihop med andra smak- och färggivande likörer då den färglösa Fruktsodan inte påverkar drinkens färgpalett. För att nämna några av de oändligt antal drinkar som innehåller Fruktsoda så har vi Ragnar, Piggelin, P2 och Acid Banana. Du kan använda Fruktsoda i stort sett närsomhelst då du vill fylla ut en drink med något.
Här hittar du drinkrecept som innehåller fruktsoda.

Drinkrecept innehållande fruktsoda:

» Piggelin (vodkadrinkar)
Vodka, Midori, Fruktig, Grön drink
» Ragnar (vodkadrinkar)
Absolut Kurant, Fruktsoda, Ofärgad drink

Sök mer information om fruktsoda på: