» Anpassa webbplatsen   » Kontakta oss
Snapsvisor
Sök   •   # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö   •                                       
Du är här: Hem » Drinkar » Tillbehör » Starkvaror (sprit/vin/öl) » Jim Beam Bourbon

Jim Beam Bourbon

Enligt ett kongressbeslut år 1964 måste en amerikansk bourbon vara destillerad på en mäsk gjord av minst hälften majs, samt råg och mältat korn. Bourbonen lagras sedan på ekfat som kolats på insidan vilket ger drycket en karaktäristisk smak.

Jim Beam Bourbon är världens mest sålda bourbon. Jim Beam Co som grundades 1795 och har sitt säte i Illinos, USA, är ett av USAs äldsta företag. Det är fortfarande familjen Beam som håller i trådarna och deras traditionella bourbonrecept har följt med genom tiderna. En av hemligheterna bakom deras framgångar är att de lagrar sin bourbon minst fyra år på fat vilket ger drycken en fyllig och len smak. Jim Beam Bourbon har även ett visst smakinslag av torkad frukt. Deras främsta bourbon heter Jim Beam Kentucky Straight Bourbon Whiskey.

Bourbon avnjuts bäst då den serveras rumstempererad som avec. Vissa uppskattar den mer om man tillsätter några droppar vatten. Det finns även drinkar som innehåller bourbon. 42nd Street och Godfather är två bourbondrinkar och det går också ofta bra att använda bourbon istället för vanlig whiskey i en mängd olika whiskeydrinkar.
Här hittar du drinkrecept som innehåller jim beam bourbon.

Drinkrecept innehållande jim beam bourbon:

Hittade inga drinkrecept

Sök mer information om jim beam bourbon på: