» Anpassa webbplatsen   » Kontakta oss
Snapsvisor
Sök   •   Författare   •   # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö
Du är här: Hem » Dryckesvisor » Boktips

Boktips

På denna sidan tipsar vi dig om böcker som kan vara till nytta oavsett om du skall ställa till fest, kalas eller kanske bara en enkel middagsbjudning. Vi har försökt få till en så komplett samling av böcker som möjligt för att just din tillställning skall bli lyckad. Tipsa oss gärna om ytterligare böcker, på vår kontakt-sida, om det är någon du saknar här.
Fest
Fest
Kocken Nigella Lawson, känd från tv, presenterar här en receptsamling på temat fest och kalas. Boken innehåller tvåhundrafemtio recept på smårätter, förrätter, huvudrätter, desserter och bakverk.
Fest & färge
Fest & färge
Oavsett om du ska fira en ny liten baby, en konfirmand, någon som fyller år, ett brudpar eller någon annan stor bemärkelsedag finner du all den inspiration du behöver i Fest och färger.
Fest utan stress
Fest utan stress
Boken vill vara en hjälp för den som vill ordna fest utan att bli panikslagen eller råka i tidsnöd. Fester på olika teman med många eller få gäster, körscheman dag-för-dag och steg-för-steg. Menyförslag, recept och drycker som passar till maten.
Fest!
Fest!
Bjud hem dina vänner på fest och servera läckra tilltugg, gott bröd, spännande wraps, smaskiga dippsåser, frestande sötsaker och festliga drinkar. Här finns lättlagade recept på allt du behöver både för den storslagna festen och den mindre bjudningen.
Nya snapsviseboken
Nya snapsviseboken
Nya snapsviseboken är någonting så enastående som en bok med nya snapsvisor till moderna melodier. Här hittar du nyskrivna texter till de där melodierna som du känner till och kan sjunga. Det gör boken mer användbar än andra snapsviseböcker. Även nyskrivna snapsvisor brukar annars ofta använda sig av gamla beprövade melodier som inte längre är så kända. Här hittar du visor till melodier som Sommartider, La dolce vita och Jag vill ha en egen måne.
Snapsvisor för alla tillfälle
Snapsvisor för alla tillfälle
Kräftskiva, julafton, valborg, midsommar, eller bara en god bit mat i glada vänners lag här finns snapsvisorna för alla tänkbara tillfällen. I boken ryms både gamla klassiker och nya favoriter i en bra blandning som passar till varje skål.
Stora snapsviseboken
Stora snapsviseboken
Äntligen får vi ett samlingsverk med svenska snapsvisor, av alla älskade och sjungna! Snapsvisorna i den här boken är inskickade av svenska folket till TV-programmet "Sommarnöjet i Örebro", som sedan överlämnade dem till Vin & Sprithistoriska Museet. Här finns inte mindre än 1 000 snapsvisor från alla delar av vårt land.
Vett & Etikett : Till Vardags Och Fest
Vett & Etikett : Till Vardags Och Fest
Vett och etikett är just nu aktuellare än någonsin. Och visst blir det mycket enklare om man vet vad som gäller i olika sammanhang. Det gäller gammal som ung.
Våra 278 bästa snapsvisor
Våra 278 bästa snapsvisor
Svenska folket älskar snapsvisor. När Per Eric Nordquist efterlyste snapsvisor i sitt underhållningsprogram Sommarnöje Örebro i TV 2 så nästan dränktes han i inskickade snapsvisor. Det kom över 7 000 visor! Det kom snapsvisor från Sverige, Norge, Danmark, Finland - och USA! Efterlysningen hade en seriös bakgrund. Vin- och sprithistoriska muséet i Stockholm ville ha en dokumentation av kulturskatten svenska snapsvisor.