» Anpassa webbplatsen   » Kontakta oss
Snapsvisor
Du är här: Hem » Länkar » Musik » Discjockeys

Discjockeys

Här presenteras svenska länkar till Discjockeys i samarbete med LänkCentrum. Vill du också synas här?

Länkar

Beatz.se 
På Beatz.se hittar du det du behöver till ditt arrangemang/projekt. Vi levererar professionell kompetens och teknik inom ljud- & ljusteknik. Se gärna vår hemsida för referenser, bilder och ytterligare information. Kontakta oss gärna så berättar vi vad vi kan göra för dig. Välkommen! mail: info@beatz.se tel: +46(0)704 - 85 41 41
http://www.beatz.se/
BröllopsDJ 
Vi hjälper dig med musik och dans på ditt bröllop. Vi har ett stall med erfarna discjockeys som hjälper er med ett skräddarsytt musikval och rätt utrustning till just er lokal och antal gäster.
http://www.brollopsdj.se/
DJ in a box 
DJ in a Box har lösningen på musik till festen. Hyr en DJ in a box istället för Discjockey till ditt bröllop, personalfest, födelsedagsfest eller företagsfest. En digital musikanläggning inkl ljudanläggning som spelar din musik hela kvällen!
http://www.djinabox.se/
DJ Johan 
Välkommen till DJ Johan på nätet. Ljud, Ljus och den bästa musiken. DJ JOHAN ger dig musiken du önskar med eller utan anläggning samt personlig service till ett bra pris.
http://www.dj-johan.se/
DJ Maffe 
Här har du en dj som kan få dansgolv att svänga, ögon att tindra , munnar som blir fulla av skratt och få stela kroppar att röra på sig till riktigt bra, pulserande, smittande musik! Du får en DJ som arbetar för sin publik och som hela tiden arbetar för att du och dina gäster ska trivas! Ska man boka en dj så ska man hyra en med stor erfarenhet, vara lyhörd för den mest svårdansade publik och dessutom sköta arrangemanget proffsigt? Jag spelar anpassat för alla typer av arrangemang. Bröllop, party, företagsevent ,disco, temafester,20-,25, 30-, 40-, 50 och 60-års fester ligger alla inom min repertoar. Har mycket bra priser som inkluderar proffsigt ljud och ljus och en erfaren/proffsig DJ!
http://www.djmaffe.se/
DJ Nilo 
En hemsida Med DJ Nilo En Svensk DJ Lyssna och ladda ner mina remix och läs nyheter med mera. Just nu flera mix än tidigare välkommen att titta förbi
http://www.niloblogg.webs.com/
Dj Peppa Online 
Ladda ner mixar från Dj Peppa. Musiktips. Blogg och massor av annan skoj läsning. Doka Dj Peppa idag ! Välkommen.
http://www.djpeppa.se/
GBG DJ & Event 
Vi har Dj´s till alla tänkbara evenemang, bröllop, firmafester, födelsedagar och liknande. Med riktigt ljud & ljusutrustning ger du festen/evenemanget det lilla extra som gör att folk pratar om den i månader. Kan även hyra ut ljud & ljud utrustning till evenemang, eller enbart DJ´s till ställen med egen utrustning.
http://www.gbgdjevent.se/
HitDJ 
Boka och hyr DJ till bästa pris inom Stockholmsområdet. Bröllop, årsdagar, disputationer, firmafester etc. Även Karaoke. Ljud, ljus och rökeffekter ingår i priserna
http://hitdj.se/
jb-Light Production 
Vi hyr ut ljus- och ljudanläggningar till föreningar, företag, organisationer och privatpersoner. Vi har även DJ:s till bröllop, club, evenemang, företag, nationer, sport och student.
http://www.jb-light.com/
Jimmy Strömberg 
Dj Jimmy Strömberg har spelat i över tjugoår på födelsedagar, bröllop, nattklubbar och event samt blivit inbjuden till festivaler.
http://www.djjimmy.nu/
M Dj Service 
Hyr er karaokevärd till ert företagsevent av oss. Karaoke innebär att ni har underhållning hela tiden. Välkomna till vår webbplats för mer information om våra tjänster!
http://www.mdj.se/
Mobil Party Service 
Det mesta inom nöjen och underhållning för festliga sammanhang i alla former. Dj, karaoke, magi, trubadur och mycket mer.
http://www.djstaffan.se/

Sponsrade länkar: