» Anpassa webbplatsen   » Kontakta oss
Snapsvisor
Du är här: Hem » Länkar » Musik » Artister » Coverband

Coverband

Här presenteras svenska länkar till Coverband i samarbete med LänkCentrum. Vill du också synas här?

Länkar

All4one 
Ett Coverband / Liveband från Jönköping till företagsfest firmafest konferens Liveuppträdande
http://www.all4one.se/
Brorsan & 5 Polare 
Coverband i Stockholm - Vi spelar kul covers från 60-70-80-90-00-talen som får folk att hoppa upp och dansa. Inom bandet har vi en bred och varierad musiksmak men vi håller oss oftast inom soul/rock/pop som de flesta känner igen.
http://www.brorsanoch5polare.se/
Cliff and the kidneystones 
Cliff and the kidneystones förgyller Er fest med musik från då till nu. Hör av er för priser och bokning.
http://www.cliffandthekidneystones.com/
Clyde partymusik 
Vi är ett coverband som spelar på allt från bröllop, personalfester, pubar, dans och har en repertoar som spänner från Sinatra till ZZ-top, Kiss, men även en och annan ABBA-åt eller dansbandsklassiker. Vår målsättning är att leverera bred underhållning till en publik från 25 och ända in i pensionsåldern.
http://www.clydepm.se/
Flashbackbandet 
Hejsan! Vi är ett coverband som heter Flashbackbandet. Vi består av 4 killar som spelar dansant, pop, rock. Vi har lång erfarenhet av live uppträdanden och har spelat på en hel del ställen och evenemang. Skulle detta låta intressant för just erat ändamål så hör gärna av dig. besök även www.flashbackbandet.se för mer info om bla vilka låtar vi spelar.
http://www.flashbackbandet.se/
JC Band 
Boka bandet JC-Band - ett oförglömligt coverband JC-Band AB gör det möjligt att hyra ett rutinerat coverband eller partyband till din krog eller nattklubb, företagsevent eller mindre privatfest. Oavsett vad du väljer får du en oförglömlig tillställning. Under sommaren är coverbandet JC-band perfekt som afterbeachband och på vintern som afterskiband.
http://www.jc-band.com/
JOS 
Ett underhållande coverband som spelar på företagsfester och events. När ni bokar JOS får ni inte bara ett liveband till företagsevenemanget, bröllopet eller festen. JOS skapar roliga överaskningsmoment och engagerar gästerna. Vi kan också anordna allsång, lekar och musiktävlingar om så önskas. Med en varierande repertoar på över 300 låtar tillgodoser vi alla åldrar och sinnen. Ingen fest är den andra lik, men musiken är alltid den röda tråden!
http://www.jos.vg/
Laggards 
The Laggards är ett band som spelar irländsk pubmusik uppblandat med en hel del pop/rock covers. Vi spelar på; krogen, bröllop kick-off eller din privata fest.
http://www.laggards.se/
Lobster 
Rock´n´roll coverbandet Lobster frän Söderhamn spelar 100% rock och levererar alltid! Besök sajten för mer information samt videos och musikfiler.
http://www.lobstermusic.se/
Puls 
Coverband med BRED reportoar. Ballader till hårdrock ! Kolla in och lyssna på hemsidan. Vi skräddarsyr enligt era önskemål och gör festen extra trevlig för våra arrangörer. Spelar över hela Sverige
http://www.pulsarvika.nu/
Remember Elvis 
Här hittar du mina cd´s, spelplan, bilder och du kan lyssna på mina Elvis låtar samt läsa min biografi och mycket annat. Jag hoppas att denna sida ska bli en träffpunkt för alla mina musikintresserade vänner, gamla som nya. Jag önskar er alla varmt välkomna! Mvh Jörgen Johansson
http://www.popjorgen.se/
Southern Comfort Band 
Vi är coverbandet Southern Comfort från Växjö. En blandning av musiker med olika bakgrund som älskar att spela bra musik tillsammans. Det bästa som finns är att stå på en scen och spela för en publik som inte kan låta bli att dansa och rocka loss. Stora som små tillställningar, allt från pubspelningar till bröllop och firmafester:Vi spelar covers från 60-70-80-90-00-talet som får folk att hoppa upp och dansa. Inom bandet har vi en bred och varierad musiksmak men vi håller oss oftast inom rock/pop som de flesta känner igen. Kom till vår hemsida. Där hittar du information om hur du bokar oss. Du kan även lyssna på hur vi låter och se vad vi spelar för musik mm.
http://southerncomfortband.webs.com/
Vinylbandet 
Vi tog namnet VINYLBANDET för att spegla den musik som vi alltid gillat att både lyssna till och att spela, nämligen musik som gavs ut på vinylskiva under 50-60-70 & 80-talet. Se Låtlista. Det mesta härstammar från 60>70-tal. Det är från åren då vi växte upp och präglades av den tidens anda. Vi möter många ur publiken från vår generation som har liknande minnen från tiden då det begav sig. Det ger många glada skratt. Att det är klassiker vi spelar bevisas varje gång då även den yngre delen av publiken sjunger med i låtarna. Sedan starten 1997 har många evenemang passerat med tusentals glada människor som tjoat och tjimmat på fester och på nöjesplatser. Innan starten spelade vi ihop i andra band. Anders, Lelle och Janne spelade i ett band på 60-talet. Staffe, Lelle och Janne spelade i Lolos i över 20 år innan 1997. PA har spelat i många band genom åren men har nu krokat fast med VINYLBANDET sedan 2006. De flesta spelningar är på privata- och på företagsfester. Spelningarna som är offentliga är annonserade
http://www.vinylbandet.se/

Sponsrade länkar: