» Anpassa webbplatsen   » Kontakta oss
Snapsvisor
Du är här: Hem » Länkar » Musik » Artister » Trubadurer

Trubadurer

Här presenteras svenska länkar till Trubadurer i samarbete med LänkCentrum. Vill du också synas här?

Länkar

Allegros.net 
Trubadur och Musikunderhållning för bröllop, företagsfest, privatfest, pub eller mässa. Trubadur och musikunderhållning av högsta klass för alla tillfällen
http://www.allegros.net
Bengtsson & Borg 
Vi har nöjet att presentera succéduon"Bengtsson & Borg "Hyr en av Sveriges bästa artistduo när du ska ha Bröllop, Födelsedag, Firmafest mm. Bengtsson & Borg är trubadurduon som låter som ett helt band. Bengtsson & Borg har färdigt bröllopskoncept & en bred repertoar. Bengtsson & Borg hjälper Ert företag att koordinera underhållningen till den lilla eller stora företagsfesten. Bengtsson & Borg rockar igång företagsfesten. Spelar upp till dans på bröllopet. Showar på festivaler & alla möjliga & omöjliga ställen. Gör som många andra! Anlita succéduon Bengtsson & Borg
http://www.trubadurstockholm.se/
Bihl, Anna 
Anna Bihl - sångerska, trubadur och låtskrivare från Linköping
http://www.annabihl.se/
Flashbackduo 
Vi är en duo som spelar allt från gammalt till nytt, schlager och pop. Det finns något för alla. Vi har lång erfarenhet av liveframträdanden. För mer info besök vår hemsida. Mvh
http://www.nogg.se/flashbackduo
J-A-M 
J-A-M är en erfaren trubadurtrio från Linköping som består av Jerker Edman, Anna Bihl och Micke Bihl. Jerker och Anna turas om med leadsången, vilket gör J. A. M:s framförande varierat och spännande. Med 3 akustiska gitarrer som kompar, svänger det rejält när vi drar igång! Med bred repertoar och stor flexibilitet gör J. A. M. Allt för att publiken ska trivas.
http://www.j-a-m.se/
Jonsson, Anders 
Trubadur och musikunderhållning för alla tillfällen där man önskar trubadur, karaoke, dj och en lyckad tillställning med sång och musik från Anders Jonsson.
http://www.anders-jonsson.com/
Lotta Källström Event & Underhållning 
Trubadur och Musikunderhållning för bröllop, företagsfest, privatfest eller annat. Rätt underhållning till festen är A & O för ett lyckat arrangemang. Lotta Källström Event & Underhållning erbjuder allt ifrån akustisk trubadur eller med bakgrunder till coverband och discjockey. Självklart med individuella lösningar som till exempel: sång under vigsel, trubadur under mingel som sedan fungerar som dans/coverband, i en och samma person eller med flera musiker.
http://www.lotta-k.com/
Nilsson, Robin 
Söker ni efter lyckad kväll med 100% drag på dansgolvet och en massa humor för er publik, boka Trubadurshow Robin Nilsson redan idag!
http://www.robins.nu/
Rockbulten 
Jag är en trubadur och DJ som även sysslar endel med bilförmedling. På min hemsida kan man se nästan hela min spellista och provlyssna några låtar. Jag har en väldigt bred repetoar!
http://www.rockbulten.com/
Stoffe band 
Jag är trubaduren som under många år varit flitigt anlitad på pubar, företags- och privatfester mm. Min repertoar är bred med kända låtar och framförs med sång och gitarr eller mha komplett bakgrundskomp. Jag har även utrustning för DJ/Karaoke.
http://www.stoffelive.com/
Tommy Olsson, Trubadur 
Tommy Olsson är Trubaduren från Norrköping som sedan 1995 spelat på mängder av Bröllop, Firmafester, Företagsevent, Kundträffar, Kickoffer, Födelsedagsfester samt Pub och Restaurang. Tommy Olsson levererar en repertoar på +300 coverlåtar från 1960-tal till 2000-tal vilket gör att han är ett säkert val för att skapa den rätta stämningen för just dina gäster. Musiken framförs med akustisk gitarr och sång samt med elgitarr och bakgrundskomp vilket gör att han låter och upplevs som ett helt band. Tommy Olsson erbjuder även musikaktiviteter i form av "Så Det Kan Låta", "PopQuiz", eller "TrubaDjur" där både DJ och Tommy Olsson underhåller. Välkommen att kontakta Tommy för förslag och upplägg för just din fest.
http://www.tommyolsson.com/
Urban Haden, Trubadur 
Underhållning och dans till din fest. Arbetat som trubadur i cirka 20 år och reportoaren innefattar det mesta från pop, rock och schlager-världen.
http://trubadur.us/

Sponsrade länkar: