» Anpassa webbplatsen   » Kontakta oss
Snapsvisor
Du är här: Hem » Länkar » Musik » Musikportaler

Musikportaler

Här presenteras svenska länkar till Musikportaler i samarbete med LänkCentrum. Vill du också synas här?

Länkar

Bandfinder.se 
På Bandfinder kan du hitta band eller bandmedlemmar, köpa och sälja instrument samt hitta replokal. Annonsering är gratis.
http://www.bandfinder.se/
Danbackman.se 
Ett urval av de musikartiklar och musikrecensioner som Dan Backman skrivit för Svenska Dagbladet sedan 1994. Uppdateras kontinuerligt med nyskrivna texter, fråmst i pop- rock- och jazzområdet.
http://www.danbackman.se/
DansbandsTV.com 
Här kan du se, höra och uppleva nordens bästa dansband live i filmformat. DansbandsTV.com är sidan för dig som tycker om att dansa eller bara vill ta reda på hur ett valfritt band låter live.
http://www.dansbandstv.com/
Demolåtar.se 
Sveriges skönaste sajt för demolåtar! Ladda upp demomusik helt gratis och få feedback från hela Sverige. Slipp jobbig registrering och reklam, ta del av denna populära demosida för alla band och artister.
http://www.demolåtar.se/
Freemediatube.com 
Lyssna på musik! Här hittar du Spotify. Playlists, musik videos, nätradio, och musiksajter från hela världen.
http://www.freemediatube.com/
Musiknationen.se 
En internetportal, startsida, för artister och musiker. Med mål att samla resurser, kunskaper och tjänster som krävs i musikbranschen på en och samma plats. Artiklar, aktuell information och tips i ett forum.
http://www.musiknationen.se/
Musikplatsen.se 
Musikplatsen.se riktar sig till alla som brinner för musik. Här hittar du bl.a. länkar för att köpa musik i alla olika format, läsa om dina favoritband samt köp biljetter till deras konserter. Behöver du köpa en ny stereo eller MP3-spelare hjälper musikplatsen.se dig att hitta bra upplysningar om produkterna och vart du köper dem.
http://www.musikplatsen.se/
Musikrecensioner.com 
Recensioner, bloggar och de senaste nyheterna om det bästa inom indiemusiken och den alternativa musiken. Här hittar ni information om artisterna som inte ligger på topplistorna. Musiken vi fokuserar på är allt från punk och hårdrock till lounge och elektronisk musik.
http://www.musikrecensioner.com/
Mussec 
På marknaden kan du köpa och sälja allt ifrån begagnade musikinstrument och mikrofoner till vinylskivor och hifianläggningar. På forumet kan du svara och få svar på allt inom musik- och teknik. . . Kolla in vad vi gör för att göra marknaden för musikutrustning säkrare!
http://www.mussec.se/

Sponsrade länkar: