» Anpassa webbplatsen   » Kontakta oss
Snapsvisor
Du är här: Hem » Länkar » Humor

Humor

Här presenteras svenska länkar till Humor i samarbete med LänkCentrum. Vill du också synas här?

Kategorier

Länkar

Farbror Torsten 
En förhoppningsvis lite annorlunda hemsida, med fokus mot humor men som även har länkguide. Det mesta kretsar dock kring den eller det som kallar sig Farbror Torsten.
http://www.farbrortorsten.com/
Humorinvest.se 
Humorinvest.se är en humorsida i Grönköpings veckobladanda. Investera din tid hos oss och vi erbjuder dig roliga historier, den omåttligt populära tjänsten Management by Hazard, underfundiga historier och över 1 000 olika tacktal!
http://www.humorinvest.se/
Katastrofala omslag 
Herr Dryck samlar maniskt på vinylskivor med fula omslag. Här är några av de fulaste exemplaren just nu! Sidan uppdateras någon gång i veckan, så titta in ofta!
http://katastrofalaomslag.blogspot.com/
Klas Åkerblom - komikern utan humor 
Klas Åkerblom - komikern utan humor - har vunnit priser för sin hemtjänstsida. Hans absurda och vilda viftande träffar alla och envar. Han kackar i eget bo då han angriper hela svenska komikereliten med lögner och förtal.
http://www.ingenting.se
Knep och knåp 
Knep & knåp är sidan med underhållning för hela familjen. Här kan du allt från att läsa roliga historier eller ordspråk till att gissa gåtor, m. m. Sidan fylls kontinuerligt på med nytt material. Tveka inte heller att skicka oss dina favoriter. Välkommen in!
http://www.knep.se/
Onödig information 
Onodiginformation.se är en sida fullproppad med onödigt vetande. Sidan genererar slumpmässigt fram onödigt vetande och vi klassar den som en ren och skär nöjessida. En sida som vi anser vara otroligt bra och intressant tidsfördriv!
http://www.onodiginformation.se/
Puzz 
Bra hemsida om man letar efter roliga filmklipp. Man kan även rösta på sin favorit och skriva kommentarer.
http://puzz.se/

Sponsrade länkar: