» Anpassa webbplatsen   » Kontakta oss
Snapsvisor
Du är här: Hem » Länkar » Fest » Festfixare

Festfixare

Här presenteras svenska länkar till Festfixare i samarbete med LänkCentrum. Vill du också synas här?

Länkar

Artist & Eventbolaget 
Artist & Eventbolaget förmedlar artister och moderatorer till näringslivet. Vi är en talarförmedling och tillhandahåller musikunderhållning. Välkomna!
http://www.artistocheventbolaget.com/
Behind the Stars 
Vi är en artistförmedling för dig som söker musikunderhållning eller en showgrupp för företagsfest eller andra evenemang. Bland våra artister hittar du ståupp komiker, coverband, shownummer och mycket annat som passar perfekt som festunderhållning.
http://www.behindthestars.se/
Birka Club Festfixare 
Festarrangör med klass. Förutsättningen för en lyckad fest oavsett tema är att bjuda in rätt festdeltagare till rätt fest.
http://www.birkaclub.com/
Festitalia 
Festitalia arrangerar fester och evenemang med italienska inslag. Det kan gälla din privata fest, ditt bröllop, en födelsedagsfest eller ett stort företagsarrangemang. Vi tar hand om allt du önskar, hela festarrangemanget med lokal, mat, personal, musik m m eller endast musik- och dansunderhållningen. Vi har ett brett nätverk av musiker och kan bistå med trubadurer, liveband, DJ, operasångare eller en känd italiensk artist. Inte italienskt? Våra trubadurer och liveband har en bred svensk och internationell repertoar som passar alla tillfällen. Kontakta oss så berättar vi mer!
http://www.festitalia.se/
Festservice 
Vid en fest är det viktigt att våra kunder blir mer än nöjda och därigenom rekommenderar oss för sina vänner och bekanta. Vårt mål är att ni ska känna er trygga med oss och återkomma till oss vid nästa fest. Detta kan vi bara uppnå genom en hög servicegrad och fräscha artiklar. Vid retur till oss går vi alltid igenom samtliga artiklar av glas och porslin oavsett om de verkar vara oanvända. Detta för att försäkra oss om att allt är fräscht för er. Så att ni tryggt kan vända er till oss nästa gång ni ska hyra porslin, tält eller möbler eller är i behov av catering
http://www.festservice.net/
Festshop 
Festshop.se är en unik webbtjänst där du kan kalkylera dina festinköp från varje leverantör samt online spara/printa ut en PDF-offert som beställningsunderlag.
http://www.festshop.se/
La Fête Event 
La Fête Event är din eventbyrå i Stockholm. Festfixare med roliga event för privatfester och företagsevent. Välkommen!
http://www.lafete.se/
Lokatt.nu 
Lokatt arrangerar politiska spelningar och musikgalor för ungdommar i städerna skövde, falköping och skara. Spelningarna riktar sig till lokala band och målet är att medföra ett rikare kulturliv. Arrangörer är LO-facket och SSU.
http://www.lokatt.nu/
Minstudent.se 
Anordnar utspringsfester, studentkryssningar, temafester, skolfester, studentskivor, ungdomsfester, studentflak, nattklubbar - allt inom fest och event.
http://www.minstudent.se/
Partyproffsens Uthyrning 
Här kan du hyra allt du behöver för en lyckad fest och det bästa av allt: all disk ingår! Hos oss finner du Stockholms lägsta pris, men vi har inte för den sakens skull tummat på kvalitén. Kantstött och smutsigt gods stöter du inte på hos oss. Vi har över 10 års erfarenhet av branschen, så vi vet vad som krävs för att göra våra kunder nöjda.
http://www.partyproffs.se/
Rentafest Sweden 
Jag fixar ljud, ljus och underhållning till din fest! Även utrustning till mässa, presentation, konsert och andra event.
http://www.rentafest.se/
Sinnenas Teater 
Allt inom fest och underhållning, barnkalas, artistförmedling, men även en festbutik.
http://www.sinnenasteater.com/
Studentevent 
Studentevent erbjuder kostnadsfria studentfester och dom grymmaste studentflaken. Vi har varit i branschen sedan 2002!
http://www.studentevent.se/
Studentmäklaren 
Vi är Stockholms största förmedlare av studentskivor och studentflak. Vi väljer våra lokaler med omsorg och har alltifrån Söders pärlor till Stureplans bästa nattklubbar.
http://www.studentmaklaren.se/
Studentskiva.com 
Vi hjälper er med eran studentskiva och erat studentflak till studenten i stockholm.
http://www.studentskiva.com/
Ungstudent.se 
Studentskivor av högsta klass. Studentflak för minnet för livet. Låt oss sköta festen så blir inget fel. Vi har många års erfarenhet utav studentskivor.
http://www.ungstudent.se/

Sponsrade länkar: