» Anpassa webbplatsen   » Kontakta oss
Snapsvisor
Du är här: Hem » Länkar » Fest » Fest- och konferenslokaler

Fest- och konferenslokaler

Här presenteras svenska länkar till Fest- och konferenslokaler i samarbete med LänkCentrum. Vill du också synas här?

Kategorier

Länkar

Bastuflotten i Uppsala 
Bastuflotte uthyres till svensexa, möhippa och Kickoff. Kan ta upp till 20 personer för trevliga bastu- och grillfester ute på norra Mälaren.
http://www.edbergsrederi.se/
Bokalokal.se 
Boka ledig festlokal / festvåning hos bokalokal.se. Vi har festlokaler och festvåningar i hela Stockholm, överallt från Kungsholmen till Södermalm. Välkommen!
http://www.bokalokal.se/
Bromma Nöjespalats 
Letar ni efter en festlokal? Bromma Nöjespalats har festlokaler & bröllopslokaler i Bromma, Stockholm. Vi har även aktiviteter för företag. Välkommen in till oss!
http://www.brommanojespalats.se/
Festguiden 
Vi vill bli den självklara startsidan för dig som planerar att hålla en fest, vare sig du söker lokal, catering, uthyrning, transport eller underhållning. Vi gör det enkelt att hitta rätt leverantör för ditt arrangemang.
http://www.festguiden.se/
Festlokalis.se 
Festlokalis.se är en prisjämförelse-site för festlokaler och festvåningar i Stockholm. Genom att trycka i ditt ungefärliga gästantal får du först fram vilka lokaler som passar för er gruppstorlek sam även lägsta- och medelpris för er gruppstorlek. Besökaren kan även sedan skapa en riktig offert från varje leverantör på siten. Den garanterar dock inte att datumet är ledigt.
http://www.festlokalis.se/
Festsalen 
Festsalen.se presenterar festlokaler och konferenslokaler från hela Sverige med infotext, bilder samt tydliga sökningsmöjligheter för t. ex. Festlokaler där egen mat och dryck går att tas med. Med enkla inställningsverktyg kan man ställa in exakta önskemål för lokalen som storlek, kuvertpris, stängningstider, ort, osv. Och direkt få fram en lista på festlokaler som uppfyller just de kraven.
http://www.festsalen.se/
Kajutan 
Hyr festlokal och personal med eller utan mat och dryck för din fest. Centralt beläget i Västerås med närhet till Mälarens vatten.
http://www.partyikajutan.se/
Konferenslokal Stockholm 
Konferenslokal Stockholm erbjuder besökaren ett urval av Stockholms konferenslokaler. Jämför olika lokalers kapacitet, läge, möjligheter. Få anbud på konferensen genom att fylla i ett formulär.
http://www.konferenslokalstockholm.se/
LokalAgenten 
En guide till festlokaler i Stockholm, helt gratis. Finns allt från bygdegårdar till slott. Fyll i formuläret och få mejl med förslag, du får även pdf-filer med info så du själv kan välja vilka du tycker passar.
http://www.lokalagenten.se/
Peder Muur 
PederMuur.com i Stockholm erbjuder festarrangemang med festlokal, festvåning, hyra festlokal, hyra festvåningar, festlokaler stockholm.
http://www.pedermuur.com/
Skyddsrummet fest & eventlokal 
Skyddsrummet är en festlokal som man kan hyra i centrala Stockholm. Denna fest & eventlokal har en industriell karaktär och är belägen inom tull i en del av Münchenbryggeriet.
http://www.skyddsrummet.se/
Sundsta Säteri 
Sundsta Säteri erbjuder konferens och upplevelser i närheten av Stockholm. Vi har allt inom golf, folkrace och lerduveskytte i närhet till Stockholm och Uppsala.
http://www.sundsta.se/
Sörby Herrgård 
Vi erbjuder Norrköpings frächaste utbud av spännande bufféer, middagar och luncher, med kvalité och högsta smak. Naturligtvis erbjuder vi porslin, linne,glas och serveringspersonal etc.Låt oss arrangera Er fest. Vi tar totalansvar och förmedlar artister, orkestrar, DJ:s ljud och ljus, scener, dekorer. Aktiviteter och lekar. Allt till rimliga priser. Vår egna fest och konferensvåning Sörby Herrgård, belägen på Bråvalla industripark(G.F13) , står till förfogande för både företag och den privata festen. Miljön i vår festvåning saknar motstycke i Norrköping. Välkommen att botanisera bland våra menyer.Fredrik & Göran med personal.
http://www.sorbyherrgard.se/
Sörstad Herrgård 
Välkommen till Sörstad Herrgård. Vi arrangerar konferans, events, bröllop eller fest i vacker anrik miljö. Välkomna att kontakta oss för en visning av våra festsalar för 20 - 80 personer. 013-353644Jan & Magdalena Bengtzon, Thomas Lange
http://www.sorstad.se/
Villa Pauli 
Villa Pauli har en perfekt lokal för er konferens och vi finns i Djursholm, Stockholm. Boka din konferens, ert julbord hos Villa Pauli eller kom till vår fina vinprovning.
http://www.villapauli.com/

Sponsrade länkar: