» Anpassa webbplatsen   » Kontakta oss
Snapsvisor
Du är här: Hem » Länkar » Restauranger » Caféer

Caféer

Här presenteras svenska länkar till Caféer i samarbete med LänkCentrum. Vill du också synas här?

Länkar

Aperitivo 
Aperitivo är ett nytt och modernt bar koncept i Solna Centrum. Aperitivo erbjuder nybakat bröd med Italienska specialiteter och varje eftermiddag bjuds det på goda tilltugg till alla bargästerna. Väldoftande kaffe, grillade smörgåsar, charkuterier och oster, hembakade desserter och många goda viner på glas. Aperitivo äer en oas i Solna centrum där ledorden är modernt, avslappnat och personligt.
http://www.aperitivo.se/
Café con leche 
Vi erbjuder följande produkter: Kalla smörgåsar, varma smörgåsar, landgångar, sallader, glutenfria smörgåsar och bakad potatis. Alla våra produkter tillverkas dagsfärskt i butikerna med högsta kvalitét. Vårat dryckesutbud är brett! Vi har allt från läsk till olika sorters juicer samt ett brett kaffesortiment.
http://www.ccleche.com/
Fru Carlsons Café 
Populärt soligt trivsamt personligt kvarterscafé som blivit känt för sitt breda kavalitetssortiment, glad kunnig personal och härlig miljö. Stor solig uteplats från april till oktober. Öppet 7 dagar i veckan. På helgerna serveras "bakisfrukost" som är en utökad bastant (eller nyttig) frukostmeny.
http://www.frucarlsonscafe.se/
Kaknästornet 
Kaknästornet erbjuder en unik miljö för både vardag och fest. Restaurang, festlokal och festvåning i Stockholm.
http://www.kaknastornet.se/
Sickla Beach Café 
Välkommen till Sickla Beach Café, vårt sköna sommar café i sickla strand, Nacka. Här kan du njuta av livet i en stressfri zon, ligga på thaikuddar, i hängmattan eller njuta av en glass i våra brasse stolar. Vi ligger precis vid vattnet, sickla sjö med fantastisk omgivning och ändå bara 7 minuter till Slussen. Vi ses!
http://www.sicklabeach.se/
Solnadals Värdshus 
Solnadals Värdshus, med anor från 1700-talet, ligger vackert inbäddat i sin lummiga trädgård intill Solna Kyrkväg. Värdshuset är varsamt renoverat för att bevara den unika och genuina miljön. Våra olika rum rymmer enskilda sällskap från tio gäster och upp till 130 personer. Sammanlagt kan vi ta emot ca 170 sittande gäster.
http://www.solnadalsvardshus.se/
Villa Sendelbach 
Hjärtligt välkommen till oss på Armégatan 3 i Timrå. Vi är ett café som erbjuder mackor, smörgåstårtor och lunch. Vi har också catering och hyr ut vår samlingssal till konferenser, fester och liknande.
http://www.villasendelbach.se/

Sponsrade länkar: