» Anpassa webbplatsen   » Kontakta oss
Snapsvisor
Du är här: Hem » Länkar » Restauranger » Övrigt

Övrigt

Här presenteras svenska länkar till Övrigt i samarbete med LänkCentrum. Vill du också synas här?

Länkar

À la Catering 
Vill du ha catering buffe inför en fest på Öland eller i Kalmar? À la Catering ordnar med catering och buffe för fest och bröllop i Kalmar och på Öland med omnejd. Välkommen!
http://www.alacatering.se/
Broby Gästgivaregård 
Gården ligger i Skåne och har anor från 1600-talet. Här beställer ni dagens lunch eller något från våra andra menyer. Vi tar även emot gruppbeställningar och konferenser.
http://www.brobygastis.se/
Café Corniche 
Café Corniche är en libanesisk restaurang och festlokal på Kunggsholmen i Stockholm. Hör av gärna av dig till oss om du t ex behöver en bröllopsfixare.
http://www.cafecorniche.se/
Finsmakare.nu 
Finsmakare.nu är en guide för dig som gillar att äta ute i Malmö, Lund och Helsingborg. Vi har valt att fokusera på det goda och har bara med restauranger som har fått betyg över snittet från minst en expertrecensent.
http://www.finsmakare.nu/
Garaget BBQ 
Garaget - Restaurang för bbq och grillat. Vi finns i Umeå på Umedalsallén. Öppettider, meny och prislista finns på webbplatsen.
http://www.garagetbbq.se/
Granliden Mat & Vinhus 
Gamla anrika Granliden i Storvik, anno år 1924 ligger 13 km väster om Sandviken och 10 km öster om Hofors. Storvik tillhör Sandvikens kommun och ligger i västra Gästrikland. För enkelhetens skull kan vi säga att Storvik ligger mitt emellan Gävle och Falun. Till oss kommer gäster från Storvik, Sandviken och Hofors med omnejd för att njuta av god mat med hög kvalité samt få bra service. Att maten håller hög kvalité är viktigt för oss och därför har vi valt att köpa våra råvaror från Martin Olsson Restauranghandel AB i Stockholm, en av de största och mest erfarna i landet. Varje vardag serverar vi vår välsmakande lunch från klockan 11. 00 till 14. 00. Svensk husmanskost, minst tre rätter samt dagens sallad att välja mellan inkl soppa, salladsbuffé, dryck, hemgräddat bröd, kaffe/te och hemgjorda kakor samt frukt.
http://www.granliden.nu/
Hot Pita Pockets 
HotPitaPockets är en libanesisk restaurang som erbjuder libanesiskt mat, falafel, vegetariskt och catering.
http://www.hotpitapockets.com/
Jaktvillan 
Jaktvillan är en restaurang i hemtrevlig, avstressande lantlig miljö i Täby. Vi erbjuder även catering med smörgåstårta, kallskuret eller helstekt gris.
http://www.jaktvillan.se/
Just-Eat.se 
Beställa din mat online! Pizza, kebab, indisk, kinesisk, thai och mer! Beställa för leverans eller take-away och betala kontant eller med kort!
http://www.just-eat.se/
Mat24.se 
Beställ mat på nätet. Finns allt från thai, sushi, hamburgare och pizza. Betala med kort och få maten hemlevererad till dörren.
http://www.mat24.se/
Matdags.se 
Här finner ni alla restaurangers matsedlar i just din kommun! Besök restaurangernas egna sidor för mer information om dagens rätt, priser och adress m. m. Dessutom kan ni erhålla just din favoritrestaurangs veckomatsedel genom att prenumerera på denna.
http://www.matdags.se/
Restaurang Loftet 
En skärgårdsrestaurang på Harstena i yttre delen av Gryts skärgård. Till Harstena går turbåtar under hela sommaren och det finns även stuguthyrningpå ön om man önskar stanna lite längre. MYcket välkomna!
http://www.restaurangloftet.se/
Restaurang Sun-Ran 
Restaurang Sun-Ran i Kristinehamn serverar sushi, koreanska rätter och buffé. Kjell Kågeman och hans koreanska fru Sun-Ran driver restaurangen. Välkomna!
http://www.sun-ran.com/
Restauranger i Sverige 
Ta del av Sveriges alla restauranger. Skriv egna och ta del av andras recensioner av olika restauranger i Sverige. Restaurang ägare har även möjlighet att lägga upp menyer.
http://www.restaurangportal.se/
Restaurangkoll 
Sveriges snabbast växande webbportal för restauranger, nattklubbar och pizzerior med i stort sett alla sveriges serveringar samlade. Som besökare kan du söka efter specifika maträtter i en stad och hitta information om priser, öppettider, menyer med mera.
http://www.restaurangkoll.se/

Sponsrade länkar: