» Anpassa webbplatsen   » Kontakta oss
Snapsvisor
Du är här: Hem » Länkar » Restauranger » Lunchrestauranger

Lunchrestauranger

Här presenteras svenska länkar till Lunchrestauranger i samarbete med LänkCentrum. Vill du också synas här?

Länkar

Kungsfors Matsal 
Kungsfors Matsal - Din lunchrestaurang i Mark! Är lunchrestaurangen med det lilla extra. Vi kan också stå till tjänst med catering och fest arr. Vi värdesätter dig som kund och gäst, välkomna!
http://www.kungsforsmatsal.se/
Lunchen.nu 
Vi levererar catering i Göteborg till fest och konferens alla dagar, du kan även hyra våra lokaler. Besök vår lunchrestaurang och soppkök i Sahlgrenska område ovanför Linné.
http://lunchen.nu/
Långedrags värdshus 
Långedrags värdshus driver restaurang, festlokaler och konferenslokaler där du kan njuta av en god måltid till vågornas brus och solens glitter i havet.
http://www.langedragvardshus.se/
Mat & Potatis 
Hungrig? Vi serverar lunch med salladsbuffé 9-14 varje vardag och levererar catering till hela Göteborg och Hisingen alla dagar. Luncha i restaurangen eller ta med lunchen som take-away. Ni hittar lätt parkering precis utanför.
http://matopotatis.se/
Nya Restaurang Kultingen 
Nya Restaurang Kultingen är din lunchrestaurang i Stockholm. Beläget i sköna Johanneshov erbjuder vi restaurang, festlokaler och catering i hela Stockholm. Välkommen!
http://www.nyakultingen.gastrogate.com/
Nya Tuppens danskrog 
Välkommen till Nya Tuppens Danskrog! Vi satsar på ett brett nöjes- och konferens utbud med Bollnäs största lunchbuffe som navet i verksamheten.
http://www.tuppensdanskrog.se/
Renees matlagare 
Välkommen till oss på anrika Oljan i Nynäshamn! Vi serverar prisvärd, nyttig och vällagad lunch måndag-fredag. Vi kan också hjälpa till med läcker fest- och middagsmat till företaget eller privat.
http://www.reneesmatlagare.se/
Strandkanten 
Restaurang Strandkanten i Karlskoga är en lunch restaurang och kvälls restaurang med fullständiga rättigheter och erkänt god mat, 5 min från Karlskoga centrum i Grönfeltsgården på Grönfeltsudden vid Möckelns strand, som byggdes av Felix Grönfeldt. Vår meny består av förrätter, varmrätter, pubrätter och desserter med tillhörande viner. Till catering har vi 10 olika bufféer inkl. En plockbuffé och hela kvällsmenyn. Året runt har vi dagens lunch och 100 sittplatser på två våningar med sjöutsikt, 200 sittplatser utomhus på vår, sommar & höst.
http://www.strandkanten.nu/

Sponsrade länkar: