» Anpassa webbplatsen   » Kontakta oss
Snapsvisor
Du är här: Hem » Om Snapsvisor

Om Snapsvisor och drinkar

Idén med snapsvisor.eu är att skapa en självklar plats dit man söker sig för att hitta material inför t.ex. en fest, bröllop eller middag. Det huvudsakliga innehållet på snapsvisor.eu är dryckesvisor av alla dess slag ( snapsvisor, fräckisar, julsånger m.m. ) samt en välfyld drinkbok där du hittar mängder av fräscha recept oavsett om du vill göra en coctail eller en grogg. För att utveckal sidan, tar vi hjälp av våra besökare, med att uppdatera snapsvisor.eu med nya snapsvisor och drinkrecept samt att de hjälper oss att uppdatera sidan med kompletteringar eller rättning av felaktigheter. Att använda sig av Snapsvisor.eu är självklart gratis.

Tillgänglighet

Vi har gjort vårt bästa för att se till att Snapsvisor.eu ska vara tillgänglig för så många personer som möjligt. Därför har vi i största möjligaste mån försökt följa de riktlinjer för tillgänglighet på webben som fastställs i W3C:s Web Content Accessibility Guidelines 1.0.

Synpunkter, förslag och kritik

Vi ser gärna att du kommer med synpunkter, förslag och kritik. Vi jobbar kontinuerligt för att förbättra sidan. Men tillsammans med dig - kan vi utveckla Snapsvisor.eu, till att bli ännu bättre. Tryck här för att kontakta oss.

Drift och äganderätten

Snapsvisor.eu är skapad, ägs och drivs av Injosoft HB. Injosoft är ett svenskt internetkonsultbolag som arbetar med webb- och systemutveckling. Vi designar, utvecklar och programmerar webbplatser, intranät och fristående system/moduler och applikationer. Vi driver även flera webbplatser i egen regi.

Varmt välkommen!!

Mvh Injosoft